Kullandığım En Yeni ve En İyi Android Uygulamaları 2013 - 3

Daha önce paylaştığım Kullandığım en iyi android uygulamaları 2013 ve Kullandığım en iyi android uygulamaları 2013 - 2 serisinin 3. süne geldik. Her konum tanıtım kıvamında önerdiğim programlar oluyor ve sosyal güvenlik ve eğlence dalında uygulamalar tadında oluyor. Yine bu android uygulamaları - programları konumda 5 adet program daha göstereceğim size.. Buyrun içeri gelin neler olduğunu öğrenelim ve indirelim..
Öncelikle size telefon güvenliğiniz için olan mükemmel bir program tanıtmak istiyorum, daha sonra biraz telefonunuzu kişiselleştirme adına bir program, facebook için alternatif bir sosyal ağ programı, biraz eğlence biraz da günlük hayatınızda kullanmak üzere zevkli ve kullanışlı bir program, ardından masaüstü bilgisayarınızı android telefonunuz üzerinden uzaktan kablosuz bir şekilde kumanda edebileceğiniz bir program tanıtacağım. Başlayalım;

1- APP Lock
Programımız yani uygulamamız telefon güvenliğinizi üst dereceye getirebileceğiniz bir program. Şöyle özetleyeceğim, ekran kilidi sevmiyorsunuz ya da ekran kilidi yapıyorsunuz ama pin koyduğunuz taktirde yanınızdaki bir kişi bu pini öğrendiğinde tüm telefonu ele geçirebilecek duruma geliyor veyahut dediğim gibi ekran kilidi açma tuşuna bastıktan sonra bir de kilit ekranı koymak size saçma geliyorsa APP Lock'u mutlaka denemelisiniz. Programımız - Uygulamamız Harika bir grafik ile karşınıza sunuluyor, Programı kurup açtığınızda ana olarak kilitleyebileceğiniz şeyler olarak ayarlar galeri rehber gibi telefondaki şeyleri iPhone'da olduğu gibi on off düğmeleriyle açıp kapatabiliyorsunuz ve ayrıca kendi uygulamalarınızı da kolaylıkla ekleyebiliyorsunuz. Programda isterseniz pin isterseniz şekil ile güvenlik sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca telefonu kapatıp açtığınızda program otomatikman devreye giriyor ve açılıyor. Yani bir daha elle başlatmanız gerekmiyor. Ben fazla uzatmayı sevmediğim için denemek üzere sizi uygulamanın play store linkine yönlendiriyorum. Play Store'dan İndir.

2- Cool Wallpapers HD
Play Store üzerindeki yorumları samimi bulmadığımı baştan belirtmek istiyorum. Uzun zamandır LG-L5'imde kurulu ve beğenerek kullanıyorum. Geniş bir arşivi var ve kullanımı çok rahat. Bazıları resimler yatay diye sevmemiş vs. Zaten ekranımızı 3 veya 5 ekranlı olarak kullandığımız için elbette resim yatay olması daha iyi kaydırdığımız zaman resmin kayması hoş oluyor. Ayrıca programımızda - uygulamamızda arama yapacağınız zaman programın kendi arşivi yanısıra picasa ve flickr üzerindeki resimlerden de arama yapabiliyorsunuz. Resmi seçip isterseniz direkt olarak arkaplan wallpaper olarak ayarlayabiliyor ya da galeriye kaydedebiliyorsunuz. İndirdiğiniz resimler direkt olarak galeride çıkacaktır ve daha sonra kullanabilirsiniz. Arşivinizde bulunması gereken bir program. Play Store'dan İndir.

3- Flipster for Facebook
Kullandıysanız bilirsiniz resmi facebook uygulaması son güncellemelerle birlikte artık çekilmez bir hal aldı! Hantallığı yanında telefonu da hantallaştırması ve bir işlem yapabilmek için onca vakit beklemek iyice canımı sıkmaya başlamıştı ve 2-3 hafta önce kaldırmıştım. Hiçbir güç (düzgün bir güncelleme çıkana kadar) bana tekrar kurduramaz! ve daha sonra alternatif facebook için uygulamalar programlar aramaya başladım. Çok program denedim fakat hepsinde bir eksik vardı veya tasarımı hoş değildi. Ama derler ya atasözü ummadığın taş baş yarar diye, aramalarda çok sonralarda çıkan bu Flipster for Facebook yani Facebook için Flipster uygulamalası benim çok hoşuma gitti. Amacına uygun olarak tasarlanmış ve tasarımı da aynı şekilde amacından öte değil. Slider şeklinde açılan yan menü bildirimler ayarlar mesajlar anasayfa ve timeline tarzında profil sayfası gayet hoş. Çok hızlı açılması ve hiç bir şekilde telefonu kasmaması da çok iyi. Reklam vs. hiçbirşekilde sıkıntısı olmadan kullanıyorum. Daha fazla konuşmadan, Play Store'dan İndir.

4- Relax and Sleep
Geceleri uyku problemi çekiyorum, geceleri uyuyamıyorum, şehrin gürültüsünden bıktım, rahat ve sakin bir ortam arıyorum, uyurken rahat bir uyku çekmek istiyorum, uykuya çok zor dalıyorum, uyurken kuş sesleri duymak istiyorum, uyurken kamp ateşinin çıtırtılarını ya da denizin dalgalarını duymak istiyorum diyorsanız. Bu güzide program öyle çok güzel karşılayacakki isteklerinizi. Geri sayım aracıyla birlikte gelen programımız kaç saat sonra uyuyacağınızı tahminen girdiğinizde otomatikmen kapanarak şarjınızı da koruyor. İstediğiniz sesleri seçiyorsunuz, hangisi daha çok sesli hangisi daha az sesli olsun istiyorsanız ses seviyelerini de ayarlayıp android telefonunuzu mükemmel bir deniz kenarı ya da orman havası ya da dağ başına ya da evinizde ufaktan akustik konser veren tek kişilik bir dev kadro haline getirebilirsiniz. Merak ettiniz değil mi? Buyrun, Play Store'dan İndir.

5- Smart PC Remote Control
İnsanlık ilerde hareket edememekten ve tembellikten şişmanlayacak. Buna o kadar inanıyorum ki. İşte bu program da onu başlatacak olan alametlerden biri. Programı play store'den telefonumuza kuruyoruz ve Bu Linkten 'de Masaüstü clientini indirip bilgisayarımıza kuruyoruz. Masaüstüne kurduğumuz program her zaman her bilgisayar açılışında otomatik olarak arkaplanda açılıp çalışıyor, biz de telefonumuza indirdiğimiz programımızla iki adım ötede olan bilgisayarımızı tek tuşla açıp kapatabiliyor açık olan pencereyi esc sağ sol enter boşluk tuşları gibi tuşlarla yönetebiliyoruz. İstersek dosyalara ve media player'a erişebiliyor bilgisayarımızın sesini vs. kontrol edebiliyoruz. Ben genelde masaüstü bilgisayarım çok ses çıkarttığı için odanın diğer ucunda olduğundan dolayı da yanına gitmeye üşendiğimden bu programı kullanarak Shut Down -> Yes! ile anında kapatabiliyorum. Siz de denemek isterseniz, Play Store'dan İndir.

Evet geldik bir 5 programımızın daha sonuna, ben yine paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğim kullandığım nadide programları bloguma ekleyeceğim, siz de takipte kalırsanız android cihazlarımızı birlikte mükemmelleştirebiliriz. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin, sorunuz olursa yine aşağıdaki yorum bölümünden iletebilirsiniz, tabi siz bilirsiniz. :-)

Yorumlar

  1. teşekkürler programlar için

    YanıtlaSil
  2. merhaba liste için teşekkürler. android uygulamalarını takip etmek isteyenler www.andropedi.com adresini ziyaret edebilirler.

    YanıtlaSil
  3. Faydalı emegine sağlık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi