İşte Hayatın HTML Kodu

Aslında çok kolay görünen 5 harften ibaret sanılan ama o 5 harfin içinde bir sürü senoaryolar yaşıyor bu serüvende inişli çıkışlı bir sürü yollardan geçiyoruz. Kimileri zenginlik, zevk ve sefa içinde yaşamını sürdürürken kimileri de fakirlik, yoksulluk ve mutsuzluk içinde tutunmaya çalışıyorlar.

Türlü türlü insan çeşidi ve insanlığını kaybetmiş olan bir topluluğun içinde kaldığımız bu günlerde insan yalnız başına kalınca bazen Hayat'ı daha çok sorgulama fırsatı buluyor. Devamı..
Ama ne olursa olsun zengin de olsa fakir de olsa çoğu insanın bu koşuşturmayı yaparken unuttuğu bişey var; bitiş çizgisi. Yani bütün bu senaryonun sonunda perdenin kapanacağını kimse aklına getirmiyor. Kapılmışız dünya malına gerçek hikayenin yaşanacağı kısmı hiç aklımıza getirmiyoruz, anca birileri kulağımızın dibine gelip bağırarak kafamıza vurarak hatırlattığında bişeyler yapmaya çalışıyoruz. O da zaten ya 3 gün ya 1 hafta..

Sonunda ne mi, başladığın yere döneceksin ama farklı bir başlangıç için önce bunu bitireceksin. Yani;
<hayat>Doğ, büyü, ye, iç, gez, uyu ve öl.</hayat>

O ince çizgiyi kaçırmamak, unutmamak lazım. Her şeyin bi sonu var. İyi veya kötü, siz iyi olan için çalışın ama bu senaryo için değil, gerçek hikaye için.


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Haşhaşlı Börek -Çörek- Nasıl Yapılır? Tarifi Nedir?