Yeni Diziye Başladık! Band of Brothers "Kardeşler Takımı" Dizisi İzliyoruz!


Selam! Kaç gecedir Eşimle yeni bir diziye başlamak için çaba sarfediyoruz, fakat kafamıza göre izleyecek takip edecek şöyle izleyince saracak sıkmayacak bir dizi aıyorduk fakat bulamıyorduk! Sonunda..
Sonunda dizilab.com sayesinde Savaş, Tarih, Dram, Aksiyon kategorileri altında ne kadar da Mini Dizi diye geçse her bir bölümü adeta bir film gibi olan (daha ilk bölümden anladık) ve malesef "FİNAL YAPMIŞ" bir dizi izlemeye başladık bakalım hayırlı olsun. Toplam 10 bölümden oluşan Dizinin özetini dizilab.com şöyle yazmış;
Dünya onlara güvendi, onlar da birbirine... 
2. Dünya Savaşı'nı anlatan en başarılı TV dizisi olarak gösterilen Kardeşler Takımı, askerler arasındaki görev duygusu, dostluk, güveni son derece etkileyici sahnelerle sergileyen bir cesaret öyküsü. 
Band of Brothers / Kardeşler Takımı, tarihçi ve biografçı Stephen Ambrose tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanan, II. Dünya Savaşı temalı, 10 bölümlük televizyon dizisi serisidir. Ortak yapımcılığını, Akademi Ödüllü Er Ryan'ı Kurtarmak filminde beraber çalışan Steven Spielberg ve Tom Hanks üstlenmiştir.
Ayrıca dizi hakkında yazılan bizim de diziyi takip etmemizde büyük etki gösteren yorumlardan bazıları şunlar;
  • Elinize kamera alıp, savaş meydanına gitseydiniz ancak bu kadar gerçekçi bir savaş sahnesi yapabilirdiniz. Amerikan propagandası diyenler içinde ne yapsalardı? Kendileri yerine başkalarını mı övselerdi? Bizim türk filmlerinde kendimizi övdüğümüz gibi onlarda kendini övüyor.
  • Savaş sahneleri bu kadar iyi çekilen başka bir diz daha yok film gibi yapmışlar helal olsun
  • Savaş bu kadar gerçek işlenirmi diyen arkadaslar nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum görsellikte hiç bir sıkıntı yok ama adamlarda öz eleştiri sıfır bilmem kaçıncı bölümde adam savaşın ortasında cephe hattını yarıyor gidiyor geliyor hiç vurulmuyor alman savaş dizileri ve filmlerini izlerseniz oradaki öz eleştiriyi görebilirsiniz amerikan propagandası baydı artık.
Diziden küçük bir video paylaşıyorum isterseniz izleyin ve denilenleri daha iyi anlayın;



Şimdi diziyi merak etmeye başladığınızı umuyorum.

Dizinin tüm bölümlerine dizilab.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi seyirler, iyi eğlenceler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Haşhaşlı Börek -Çörek- Nasıl Yapılır? Tarifi Nedir?