Torrent Kalitesinde İndirmeden HD Film İzleme Keyfi Popcorn Time !


Değerli blog takipçilerim, bugün size hayatımda rastladığım en mükemmel programlardan biri olan hem windows hem de mac os ortamında çalışan Torrent hızında 1080p ya da 720p HD film izlemenize olanak sunan bunun yanında da tümüyle Ücretsiz (freeware) indirebileceğiniz POPCORN TİME ( ya da popcorn-time) 'ı kuşbakışı olarak tanıtacağım. Bu sayede siz de reklam dolu ve sahtekar yalan dolan bütün amacı kullanıcıları kandırarak gelir elde etmeye çalışan fakat hiç bir şey sunmayan bir çok boş beleş film izleme sitelerinden kurtularak gerçekten HD Kalitesinde Torrent hızında altyazılı ya da orjinal dilinde reklamsız donmadan kasmadan herhangi bir şekilde ücret ödemeden film izleyebileceksiniz! Peki nedir bu popcorn time nereden indiririz nasıl izleriz nasıl kullanırız, hepsini konu başlığına tıklayarak öğrenebilirsiniz..

Programı ücretsiz olarak bu adrese tıklayarak indirebilirsiniz: Popcorn Time Tıkla İndir!
Programın sitesine göz atmak isterseniz: Buraya tıklayabilirsiniz.

Popcorn Time, vizyonda olan ve torrente düşmüş olan filmleri hemen bünyesine katarak eğer mevcutsa birçok dilde altyazı seçeneğiyle kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuyor. Programda kategorisel olarak filmlere ulaşabilmeniz mümkünken popülerlik sırasına veya tarihe göre de filmlere göz atabiliyorsunuz.

Buraya kadar her film film diye geldik fakat Popcorn Time sadece film değil internetten takip ettiğiniz bütün dizileri de bünyesinde barındırabiliyor. Yani torrent olarak.
Popcorn time sayesinde izlemek istediğiniz filmin torrentini ve altyazısını arayıp bulana ve ayrıca onun inmesini bekleyene dek geçirdiğiniz zamanı ortadan yok ediyor. Popcorn Time istediğiniz filmin öncesinde isterseniz fragmanına da göz atmanıza olanak sağlıyor. Programın henüz Türkçe desteği tam değil. Kategoriler türkçeleştirilmiş fakat şuan filmlerin açıklamaları yabancı dillerde geliyor. Eğer ki izlemek istediğiniz film hakkında yorum almak isterseniz ben turkcealtyazi.org sitesini şiddetle tavsiye ederim. Bu siteden bahsetmişken, popcorn time'daki altyazıyı beğenmez ya da sorunlu bulursanız filme başladığınızda altyazı seçtiğiniz bölümde manuel olarak bilgisayarınıza indirdiğiniz .srt uzantılı altyazıyı da ekleyebiliyorsunuz.

Programın filmleri listeleme ve ana görünüş şekli aşağıdaki gibi;
Popcorn Time Ana Ekran
 Ayrıca Popcorn Time daha sonra izlemek istediğiniz ya da izlediğinizde gerçekten beğenip onu daha sonrada izlerim bi yerde dursun derseniz düşüncesine karşı filmi favorilerinize de ekleyip daha sonra ulaşma imkanı sağlıyor.
Yani kısaca bu yılların aranan programı popcorn time sizi Google'a " indirmeden hd full film izle dizi izle torrent altyazılı donmadan 1080p 720p reklamsız" aramalarından ve nice torrent sitelerine girip sürekli yanlış butona basıp farklı farklı sitelere yönlendirilmekten kurtarıyor.

Şuan çalıştığım için fazla detaya inemedim fakat sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım.
İyi seyirler.

Yorumlar

  1. dediğin kadar varmış admin keşke daha önceden bulup da kullansaymışım popcorn time ı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Haşhaşlı Börek -Çörek- Nasıl Yapılır? Tarifi Nedir?