Mozilla Firefox İçin YouTube Replay Tekrar Oynatma Özelliği Eklentisi

Hepimiz mutlaka bir şarkıya saatlerce takılıp kalmışızdır elbet YouTUBE üzerinde. Tekrar tekrar dinlemiş başa sarmış ve replay tuşuna basmaktan artık cinnet geçirme kıvamına gelmişizdir. Benim uzun zamandır aklımda olan birşeydi Youtube videolarını tekrarlatacak sürekli bir döngü halinde replay tuşuna basmaya gerek kalmadan video bittiğinde başa alıp tekrar oynatacağı bir eklenti. Az önce yine bir videoda 2-3 defa replay yaptıktan sonra aklıma geldi ve hemen Mozilla Firefox için eklentilerde araştırıp gayet kullanışlı bir uygulama - eklenti- add on artık ne derseniz buldum kullanmaya başladım şu an çok memnunum. Siz de youtube'da şarkı dinlerken şarkıyı başa almaktan replay tuşuna basmaktan bıktıysanız bu işi bir eklentinin yapmasını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Youtube Auto Replay Eklentisini indirmek ve detaylı bilgi almak için içeriye buyrun..
Eklentimiz ufak ama işlevi büyük bir eklenti. Kullanışı vs konusunda hiç bir sıkıntı yaratmıyor, görüntü kirliliği kasma vs yaşatmıyor. Fakat biraz önce keşfettim eklentinin capsinde görmüşsünüzdür iki şık var bu iki şıktan üstteki bazen sorun yaratabiliyor alttaki şıkkı seçmeniz gerekebilir. Umarım bir sıkıntı yaşamadan kullanırsınız.
Eklentiyi aşağıdaki verdiğim adresten - MOZiLLA FiREFOX KULLANICILARI - indiriyorsunuz ve firefoxu baştan başlatıyorsunuz. Youtube'dan videonuzu açıyorsunuz ve hemen altındaki paylaş ekle gibi butonların olduğu yere hemen bir Replay sekmesi - butonu daha geliyor caps'te verdiğim gibi. Sizin yapmanız gereken tek şey resimde gösterdiğim gibi Loop it! butonuna basmak ve keyfini çıkarmak.

Youtube Auto Replay 2.82 Mozilla Firefox Add-ons Eklentisini İndirmek İçin Tıklayın!

Google Chrome Kullanıcıları da Google da aynı isimle aratarak benzer eklentiye ulaşabilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Haşhaşlı Börek -Çörek- Nasıl Yapılır? Tarifi Nedir?