Leyla İle Mecnun İsmail Abi Terapisi Taam Taam İnandım Taam


Canınız mı sıkıldı, ya da moraliniz mi bozuldu? Komik bir video arıyorsunuz fakat aptal ergenlerin videolarına mı çıkıyor hep yollar? Canınız artık sıkılmayacak, suratınız hiç asık kalmayacak. Size salak saçma konuşan insanlara verecek bir cevabı bile fazla mı görüyorsunuz? Onlara en güzel cevabı mı vermek istiyorsunuz? İşte çözüm burada. Buyrun içeri..
Size 7 saniyede mükemmel bir terapi imkanı sunuyoruz! Evet, sadece 7 saniyede tüm sinir ve streslerinizden arınmış duruma geleceksiniz. Bunun için milyonlar verip öyle NIVEA'nın Stres Testi parfümleri deolarına videolarına falan hiç gerenk duymayacaksınız!
Leyla ile Mecnun izleyenler İsmail Abi'mizi mutlaka bilir. Ne kadar yürekli ne kadar karakterli saf yürekli bi abimizdir İsmail Abi'miz. Mecnun bigün gelip, Leyla'yı öptüm dediğinde İsmail Abi'mizin verdiği cevap Tüm Dünya'ya en kısa süreli moral düzeltme keyif verme yüz güldürme terapisi olarak armağan haline gelmiş durumda. Şu anda YouTUBE üzerindeki izlenme sayısı 191.000 civarında. Ve sadece 7 saniye..
Daha fazla bekletmeden sizi terapiyle baş başa bırakıyorum. İzledikten sonra istediğiniz arkadaşınıza veya kullanmak istediğiniz kişiye aynı tavırları sergileyerek ya da bu videonun linkini vererek başınızdan salabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Haşhaşlı Börek -Çörek- Nasıl Yapılır? Tarifi Nedir?