Blogspot Blogger Bloglar İçin En Güzel BTemplates Temaları


Bir fikir ortaya çıkardınız ve o fikri gerçeğe dönüştürmek için ilk adım olan blogunuzu oluşturma işlemini gerçekleştirdiniz. İçeriğinizi oluşturdunuz ve yayınlayacaksınız. Fakat yayınlamadan önce içeriğinize ve fikrinize uygun olan en güzel en uygun görünümü tasarımı seçmeniz gerekiyor.
 Bildiğiniz gibi sunum çok önemlidir. Blog işi de harika bi sunum gerektirir. İçerik ve Tasarım bir arada çok güçlü çok iyi sonuçlar almanızı sağlar. İçerik ve Tasarım birbirini tamamlar. Tasarımı iyi olmayan bir blogdaki içerik ziyaretçilerin ilgisini düşürebilir. Tasarımı iyi fakat içi boş içeriklerle dolu bir blog zaten başlı başlına çölde kendi başına kalmış bi kum tanesinden farksızdır. 

İçeri buyrun da nasıl bir tema seçmelisiniz en iyi tema hangisidir iyi bir blog teması nasıl olmalıdır neleri olmalıdır blogspot blogger temalarından en güzellerini nerede bulurum nereden indirebilirim sorularına cevap bulun..
Bütün bunları konuştuktan sonra temanın tasarımın önemini anlamış oluyoruz. Fikrimize veya aklımızdaki hayallerimizi süsleyen o harika blogumuz için bizimle yoldaş olacak şablon için temayı bulmaya geldi. Bu noktada bize yardımcı olacak bir dünya site var. 
Fakat herşey birbirine girmiş bir durumda hangisi seçeceğinizi bilmiyorsunuz. 
İyi bir blog teması seçmek için içeriğinizi hangi yönde ilerletiyorsanız ona en uygun olan temayı seçmelisiniz. Yani daha çok yazılardan oluşan bir blog için daha sade bir tema seçmelisiniz. Fakat fotoğraf resim üzerine bir tema seçiyorsanız görselin biraz daha ön planda olduğu temalardan seçiminizi yapmalısınız. Her ikisi de değil ufak tefek yazılardan oluşan mini bir blog düşünüyorsanız daha minimalist temalar kullanmanızda fayda var.
Günümüz modası da daha sade fakat css ve html konularında daha ilerlemiş yeni nesil tasarım standartlarına uygun olan temalar. 
Temanızın içeriğinize uygun olmasının yanı sıra eğer bir kazanç elde etmek istiyorsanız adsense adhood gittigidiyor sahibinden gibi kar ortaklığı reklam ortaklığı satış ortaklığı gibi reklam yayıncılığı yapan sitelerin reklamlarını yayınlamaya yani reklamlara da uygun olması gerekiyor. 
Bunun için reklam yerleşimi en iyi olan temalar var. Üst Yan ve Alt olmak üzere bu alanların en iyi şekilde kullanılmış olması gerekiyor. Yazı içi reklamların yerinde kullanılması ziyaretçiye en iyi sunumun yapılması iyi bir kazanç elde etmenizi sağlar. 
Ayrıca seçtiğiniz temanın özelleştirilebilir yani isteğiniz doğrultusunda kodlarında değişiklik yapıp kişiselleştirmeye de elverişli olmasının çok önemi var.
Temanızda kullanacağınız tüm bu özelliklerin yanında ufak şeyler de önemlidir;
  • Temanızın renk uyumları
  • Temanızda kullandığınız font
  • Sidebarın sağ yada sol tarafta olması
  • Sosyal medya ile uyumlu olması
  • Menünüzün yerleşiminin yatay veya dik olması
  • Ön plana çıkaracağınız yazılar için featured özelliği olması
  • Footer'da kullandığınız tasarım
  • Link ve Banner takas alanları
  • Temanın hareketli ya da daha sabit bir tasarıma sahip olması gibi.

Ben bu işe yeni başlayan arkadaşlara bilgi verici ufak yazımın yanında blogspot blogları kullanan bloggerlarımız için en iyi temaları sunan site olan btemplates.com'dan 10 adet tema seçtim ve paylaşıyorum. 
Bu temalar arasında yukarda bahsettiğim özelliklerin çoğu mevcut.  Siz kendinize en uygun olan veya en yakın olan özelleştirebileceğiniz bir temayı seçin ve bugün kullanmaya başlayın.
İçlerinden hiç birini beğenmediyseniz daha iyi temalar için Google'da arama yaparken verdiğim özelliklere sahip temaları seçmeniz sizin yararınıza olacaktır. 
İşte sizin için seçtiğim 10 blogspot blogger teması;
1- Blogger Pinterest Teması - Bloggerest
Önizleme (Demo) - İndir

2- Blogger Facebook Teması - Timeline
Önizleme (Demo) - İndir

3- Blogger Eğitim Okul Öğrenci Ders Teması - EducationPress
Önizleme (Demo) - İndir

4- Blogger Ajanda Tasarımlı Tema - Gardening Tricks
Önizleme (Demo) - İndir

5- Blogger Metro Minimalist Mavi Tema - MetroMinimalist
Önizleme (Demo) - İndir

6- Blogger Gri Kırmızı Renk Tema - Underfire
Önizleme (Demo) - İndir

7- Blogger Minimalist  Beyaz Sosyal Medya Tema - Super
Önizleme (Demo) - İndir

8- Blogger Mavili 3 Sütun Yazı Alanlı Haber Teması - DeNews
Önizleme (Demo) - İndir

9- Blogger İçin Marjinal Modern Bir Tema - Robotic
Önizleme (Demo) - İndir

10- Blogger İçin Mükemmel Best of Best Harika Tasarımlı Bir Tema- Azsimple
Önizleme (Demo) - İndir

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Haşhaşlı Börek -Çörek- Nasıl Yapılır? Tarifi Nedir?