Mac İçin YouTube'dan Müzik İndirme - youtubetomp3 macintosh -


Bu konuda online siteler de mevcut fakat artık sorun çıkıyor abidik gubidik hatalar veriyor, Türkçe'ye çevirdiğimizde Google artık izin vermiyor gibisinden. Windows için Youtube'dan mp3 indirme videoları mp3'e çevirme gibi converter programlar çok var. Fakat macintosh yani macbooklarımızda çalıştırmak için pek program uygulama yok haliyle. Ben buldum bir adet program ve gayet güzel mükemmel çalışıyor. En iyi videodan mp3e çevirme yani convert programı diyebilirim. Apple'dan aslında bu konuda orjinal uygulamalar beklemiyor da değilim. Programı yazının devamında bulabilirsiniz..


Programımızın arayüzü basit ve kullanışlı;
Gelelim kullanışına yani macbook umuzda youtube'dan nasıl müzik indiririz.
1-Önce YouTube'a girip istediğimiz videonun linkini adres satırından kopyalıyoruz.










2-Kopyaladığımız linkimizi programımıza geçiş yapıp soldaki kırmızı işaretle gösterdiğim URL Yapıştıra ya da  CMD+V kullanarak programa ekliyoruz, videomuz direk olarak çıkıyor. Buraya istediğiniz kadar video linki ekleyebilirsiniz 10 20 30.. 
3-Eğer hepsini indirmek isterseniz sağdaki gösterdiğim büyük kırımızı işaretli olan Download İndir ikonuna tıklayın. Yok eğer tek tek istediğimi indireceğim derseniz de alttaki küçük download ikonuna tıklıyorsunuz.

İndirdiğiniz müzikler genelde İndirilenler klasörüne ya da Müzik klasörüne gelir. Bu ayarları CMD+, yaparak ya da programın preferences tercihler bölümüne girip istediğiniz ayarlarla değiştirebilirsiniz.

Yorumlar

  1. YouTubetomp3.com is the easiest online service for converting videos to mp3. You do not need an account, the only thing you need is a YouTube URL. We will start to convert the audiotrack of your videofile Youtube to mp3 as soon as you have submitted it and you will be able to download it. Different from other services the whole conversion process will be perfomed by our infrastructure and you only have to download the audio file from our servers. Because of this our software is platform-independent: You can use it with your Mac, a Linux PC or even an iPhone. All our conversions will be perfomed in high quality mode with a bitrate of at least 320 kBit/s. Do not worry, our service is completely free. We need approximately 3 to 4 minutes per video.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013