Bir İlk !


Blogumun bugünkü görüntülenme sayısı 100 olmuş! Bu daha önce yaşamadığım bir olay ve çok güzel bir duygu, yazdığım yazıların birileri tarafından okunuyor olduğunu hissetmek ve bunu görmek çok çok umut veriyor bana. Umarım yıllardır içimde barındırdığım blog yazma ve okunan bir blog sahibi olma hayallerim gerçekleşiyordur. Herkese teşekkür ederim.. :) Sayenizde bu blog daha da şekillenecek ve daha belirli amaçlara yönelik paylaşımlar sunacak.

Yorumlar

  1. Umutlarını kırmak istemem ama, öyle göründüğüne bakma. O yüz kişiden 5 kişisi yarım yamalak okumuştur bir şeyleri. Dış görünüşe önem veren okumayı sevmeyen bir toplumuz. Kendimden örnek veriyorum. Bundan 5 ay önce 10 numara bir yazı yazmıştım. O yazının çok tutacağını Google'dan çok fazla trafik geleceğini tahmin ederek özellikle özene bezene yazdım. Bir dizi film ile ilgiliydi. Yazarken de daha 2nci paragrafın ortasına "bu yazıyı okuyorsan iletişim kısmından mail at" gibi bir ibare koydum. yazı 4 günde 1467 kez görüntülendi ama inanır mısın sadece 3 mail geldi. O mesajlar da sadece "okudum" yazıyordu. Komik...Sinirimden yazıyı sildim. Aslında bu konu üzerine uzun uzun tartışılabilir. Neyse siz yine de sabırlı ve kaliteli bir şekilde gitmeye devamedin. İçerikleriniz özgün. Tebrikler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygularını çok iyi anlayabiliyorum, bu yazıyı yazarken ben de çok heyecanlıydım. Gerçi hala aynı heyecan sürüyor. Bu yazıyı yazarke 100 kişinin bloguma girmiş olması çok fena bişeydi, bugün bu sayının 5-6 katı var ama dediğin gibi bazen beklentilerini karşılamıyor bu sayı. Yine de o ruhu kaybetmemek, orjinalliği bozmadan devam etmek gerekiyor. Blog ruhunu ayakta tutmak gerek. Bunun için de önce blogger'lar olarak birbirimize manevi maddi açıdan destek olmalıyız. Özgün içerik her zaman çok önemli. Yoksa kopyala yapıştır ile bu iş çok zor.. Belli başlı siteler alıp başını yürüyecek, biz kendi halimizde takılacağız yine. Öyle olmaması için kendi içimizde birbirimize destek olmamız çok önemli. Teşekkür ediyorum bu alakalı yorumun beni çok sevindirdi. :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acılı Arabiata Soslu Penne Makarna Yapılışı Tarifi

Kullandığım En İyi Masaüstü Wallpaper - Duvar Kağıtları 2013

Haşhaşlı Börek -Çörek- Nasıl Yapılır? Tarifi Nedir?